Твій ключик до
трофейного коропа
- Розчинні бойли
- Насадочні бойли
- Pop-up
- Тигровий горіх
- Конопля
- Ліквіди
Ми - команда Mystic Baits
Коропятники з великім стажем, багаторазові призери та учасники змагань різних рівнів у короповому напрямку.

Ми дуже хочемо нести спортивні настрої у великі маси та ділитися накопиченим досвідом з риболовами.

Багато років ми з командою ми використовували бойли корми власного виробництва, використовуючи їх на замаганнях, зараз настав час ділитися секретами з вами!

Юрій Строгонов, засновник компанії Mystic Baits

Переваги Mystic Baits
  • Висока якість
    Ми вкористовуємо лише перевірені інгридієнти провідних світових виробників
  • Спортивна серія
    Всі лінійки нашої продукції були використані в умовах жосткого спортивного пресингу в умовах змагань і давали найкращі результати
  • Мультисезонність
    Наша продукція працює як за низьких температур, коли короп мало активний, так і при активності риби в теплу пору доби
  • Універсальність
    Наша продукція ідеально підійде як для початківців у карпфішингу, так і для спортсменів
Наші задоволені клієнти
  • Прядка Дмитро
    Дійсно перевірений та якісний продукт. Неодноразово використовував на простих сесіях. Результат - відмінний! Попросили хлопців приготувати лінійку на змагання в 2020р
  • Євген Рябчун
    Радий, що хлопці запустили своє виробництво, адже давно користуюсь продукціє і дуже задоволений

Замовлення товару

Замовити на сайті або по телефону
Обрати адресу доставки та форму оплати
Отримати товар
Спіймати трофей
Оформлення замовлення можливе на сайті через кошик або за телефоном +380969481932
Доставка можлива:
- кур'єром по Києву - 100 грн.
- Новою Поштою (накладеним платежем або попередньо оплативши на рахунок продавця)
Замовлення оборобляються з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 19.00. Якщо Ви оформили замовлення у неробочій час або день, наступного робочого дня ми зв'яжемося з Вами.

При замовленні від 1000 грн - доставка безкоштовна.

Правила повернення товару:
Згідно вимог чинного законодавства Ви можете повернути товар впродовж 14 днів з моменту придбання з дотриманням правил:
1. Збережений товарний вигляд і споживчі властивості товару.
2. Відсутність слідів використання і механічних пошкоджень товару.
3. Збережено оригінальну упаковку товару та її товарний вигляд.

Повернення коштів відбувається способом аналогічним до опати товару (готівка-готівка, переказ-переказ)
Зворотня доставка товару здійснюється за домовленістю сторін.
Наші партнери
Знайти нас дуже легко
Йдіть за великим карпом і там точно будемо ми :)
+380969481932
+380931304813
м. Київ, вул. Закревського, 85Б

ПВА система для холодної води 25мм на 7м PVA Hydrospol

2228
360,00
грн.

Панчоха швидкорозчинна 25мм система 7м ПВА Hydrospol . Унікальна система коротких «кишеньок». Швидкорозчинний панчох 25мм система 7м ПВА Hydrospol використовується в різних ситуаціях при закиданні або кількості наживки. Екструдоване волокно, що дозволяє швидше розчиняти ПВА матеріал .

Замінники ПВА підходять для заправки панчохи для порожнього тюбика. З назви видно, що це швидко розпускається версія панчіх. Як виробники виробів з ПВА, ми старанно працювали над варіантом панчіх, який може мати декілька властивостей одночасно. Для виробництва нових панчіх ми знову обрали високоякісні японські волокна, які мають вдвічі менший час розкладання в порівнянні з волокнами в нашому класичному варіанті.

Ми покладаємось на якість, а також на стиль в’язання панчіх, наші клієнти знову можуть розраховувати на щільну мікросітку, яку можна наповнювати дрібним кормом, сипучими матеріалами та використовувати її кожен рибалка. Завдяки обраній в'язці панчохи PVA Fast melt можна використовувати навіть у теплих водах. Це робить його чудовою панчохою для цілорічного використання.

Всі панчохи ми виготовляємо тільки з високоякісних японських волокон у вигляді щільної в'язки мікросітки. Ви можете наповнювати наші панчохи сипучими матеріалами або дрібними гранулами, щоб суміш не потрапляла крізь трикотаж панчіх. Час розчинення залежить від температури води.

У теплій воді час розпаду становить близько 35 секунд, навпаки, у крижаній воді він може досягати 3 хвилин. Наша програма PVA підходить для цілорічного використання.
« Час точно вирішує »

зробити місце риболовлі більш привабливим.



Докладні інструкції та відео можна знайти нижче під продуктом.

Запасні панчохи в упаковках:

панчоха швидкорозпускаюча 25 мм 7 м
Пакет містить:

Діаметр 25 мм, довжина панчохи 7M
двосторонній дирокол 25

Зроблено в Словаччині!

Детальніше про ПВА...

PVA матеріал і наші сітчасті панчохи PVA виготовлені з полівінілового спирту шляхом прядіння або екструдування волокна PVA. Хіміки з Японії вперше в світі включили і застосували в промисловому виробництві полівініловий спирт «ПВА».

На сьогоднішній день вони також єдині, хто може створювати ПВА-волокно сучасним промисловим синтезом і безгелевим методом. Матеріал полівініловий спирт «ПВА» широко використовується в харчовій та медичній сфері. Використовується в основних формах у промисловому виробництві. Його відкрили в 1924 році німецькі хіміки Герман і Гонель.

Це нетоксичний матеріал, єдиним розчинником якого є вода. На практиці це означає, що використання якісної японської нитки, з якої ми плетемо сітку пва, нешкідливо для води та природи. Матеріал має високу абсорбцію. Його єдиним розчинником є ​​вода, він може поглинати інші рідини. У деяких випадках тривале зберігання може призвести до блокування рецепторів і погіршення розчинності.

Ми повернемося до пряденої нитки PVA, яку ми плетемо на наших машинах за нашою власною формулою в мікров’язку, яка надає нам міцності загальної сітки, розтяжності та унеможливлює або значно зменшує розриви та псування матеріалу. під час його використання. Використання цього продукту на практиці гарантує користувачам абсолютно точну точкову подачу і підвищення ефективності приманки. Модернізуючи та спрощуючи техніку лову, він є прямим спадкоємцем годівниці та різноманітних металевих деталей, які піддаються корозії у воді та погіршують навколишнє середовище. Можна сказати, що основною перевагою полівінілового спирту і нашої продукції з цього розчинного термопластичного полімеру є екологічна нешкідливість, швидке використання та відмінні результати при лові коропа.